Isnin, 19 Ogos 2013

"GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"


السلام عليكم ورحمة الله



Sempena Hari Raya Aidilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

Good Luck semua^^


35 ulasan:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 kasih! :) harpa2 dapat hehe

      Padam
  2. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    BalasPadam
  3. Salam K.zA..

    WAH..Cute Teddy! gud luck tau :)

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih..salam perkenalan jugak!
      in shaa allah..

      Padam
  5. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih ye! gud luck jugak utk awk..
      done^^

      Padam
  6. gud luck!
    BW here :)

    salam kenal :)

    BalasPadam
  7. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    BalasPadam
  8. goodluck :) dari GA yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  9. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  10. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    BalasPadam
  11. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    BalasPadam
  12. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ?

    http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

    BalasPadam
  13. Jm join GA

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    BalasPadam
  14. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    BalasPadam
  15. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  16. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  17. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  18. nisa singgah follow sini!! good luck!!!!!!!
    jemput singgah blog nisa ada banyak segmen menarik!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  19. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  20. hye peserta ke 37.. saya pula 79.. jom lawat blog saya http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  21. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  22. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    BalasPadam
  23. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  24. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    BalasPadam