Isnin, 19 Ogos 2013

Perhimpunan Aidilfitri Kali Ke-2


السلام عليكم ورحمة الله

Hari ni baru aku dapat update pasal raya.. Aku pun bukannya blogger tegar kot nak citer detail pasal raya sakan hahaha ayat tak boleh blah ! So aku tak nak membebel panjang lebar dan aku sajikan beberapa keping gambar semasa majlis di adakan pada hari sabtu iaitu raya ke3 di Kg. Gajah, Perak baru2 ni untuk tatapan uols semua.. itu pun kalau masih ada yg sudi baca ngeee!! [padahal idea dah kering giler] harap maklum.

Banner perhimpunan Aidilfitri kali ke-2]



[Meja untuk pendaftaran VVIP]

[Pelancaran borang pendaftaran tabung Hj. Mutalib dan Hjh. Ngah Rokiah] 


[Tuan pengeusi majlis ]


[Wakil dari keluarga Hj. Shaari [yg berucap ayah mertua]


[Wakil dari keluarga Raayah]


[Wakil dari keluarga Sulaiman]


[Wakil dari keluarga Hj. Bahari]


[Wakil dari keluarga Konek]


[Wakil dari keluarga Sharifah]


[Wakil dari keluarga Kuyah]


[Wakil dari keluarga Turi]


[Giliran anak2 cucu cicit menerima sumbangan duit raya]

[Sebahagian hamper untuk cabutan bertuah [sape la yg bertuah tu kan!]


[Opah yg bertudung hijau]



[Sebahagian dari family in law]


[Bersama kazen2 en.suami]



[Itu dia betapa meriahnya family Hj. Mutalib & Hjh. Ngah Rokiah]



[Yeah!! kambing bakar untuk pusingan yg ke2 kali..memang terbaik !]


nOte : nak citer lebih2 mood kelaut ngeee!! sabo je la :p


12 ulasan:

  1. wahhh! meriah betul. mesti best dapat kumpul ramai-ramai macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best FD, susah nk kumpul mcm ni..hrp raya je :)

      Padam
  2. Wah!!! Meriahnya... Seronoknya tgk bila smua dpt berkumpul mcmnie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak, memang time raya je la..

      Padam
  3. akak, dah tuntut ke belum?
    sponsor ckp esok last tuntut. kalau tak, burn gitu je
    http://www.fatindiana.com/2013/08/pemenang-segmen-saya-nak-duit-raya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhhu...akak dh msg dia..mybe dh lewat date..xpe la xde rezeki :(

      Padam
  4. wow meriahnya zaa

    selamat hari raya dear
    cepat join GA ciksu

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang meriah sangat.. hihi
      selamat hari rya ciksu.. mekasih invite! in shaa allah

      Padam
  5. Salam K.Za..

    ehehe..oke saye jelessss..hihi..seronoknya ade family gathering mcm ni..
    pkcik nmpk sedikit susut badanye..eg & andak kemain berisi..abg ijam pun berisi gak..
    eheh..yg mantain disini kak za, mkcik dgn atie.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam,
      hehehe untung ada family besar kan!
      *kza mantain ! ngeee.. kza rasa dh bam2 la cma...

      Padam