Jumaat, 24 Oktober 2014

Movie [The Room] & Gift special


السلام عليكم ورحمة الله


Thank u EG bagi akak tudung 'BAWAL LACE JOENA' yg sangat cantik lagi exclusive ni.. 
Akak nampak PINK gitu! hehe terserlah kewanitaan disitu..erkkk! :p
Hari Rabu baru ni... cuti Deepavali, kami suami isteri spentime movie The Room [Thailand] at MBO Subang Parade. Alhamdulillah, suka kemain lagi aku dapat bersama suami tersayang cewaaahhh.. Mana tak suka kan, sb suami sekarang ni terlalu bz.. balik keje pun tak menentu masa. 

Habis movie jam 1tgri.. so lepas tu kami terus keluar tak ada nak lepak2 sampai lebam sb suami nak pegi rumah adik dia pulak katanya nak lepak2 je. So, kami tapau nasi goreng ayam sb tak makan tenghari lagi. Macam biasalah kalau diaorg dah berjumpa kan! borak2 sambil layan astro dihidang pulak donut gebu dengan air kopi panas perghh! layanan sungguh vvip hehe.. tq sekali lagi EG hidangan yg sangat sedap.

Lepak punya lepak.. jam 7malam baru lah kami balik kerumah. Opsss! sebelum tu zaza dapat tudung FREE yeahh! senyum lebar sampai ke telinga okey!.. Alhamdulillah syukur. Semoga Allah memberikan rezeki yg melimpah ruah dekat korang ber2.


Zaza dah try pakai.. kain bawal yg berkualiti, lembut dan mudah dibentuk, sejuk dan selesa dipakai, tidak terlalu jarang, mudah digosok, warna tidak luntur bila dibasuh, tidak berbulu, harga berpatutan dan korang semua mampu untuk miliki. :) 

Boleh la follow iG : joena_exclusive dan juga FB Joena Exclusive
 apa2 pertanyaan korang just msg je.. tudung2 jenis lain pun banyak.. 


nOte :Opis ni sunyi je, ramai yg ambik cuti direct sempena cuti deepavali.. best la korang kan! sambung sampai Awal Muharam..

2 ulasan:

  1. cantiknya tudung..jenis tdung ni memcm style bley buat..

    BalasPadam