Isnin, 27 Oktober 2014

Teman i dah sembuh..



السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah.. kembali bekerja setelah 2 hari cuti hehe.. bagi yg cuti panjang Deepavali sampai semalam lagi power kan!.. memang terbaik 5 hari tu. Apapun hope uols bergembira..lalalala

Okey, rajin pulak zaza update blog sejak dua tiga hari ni kan hihi.. sebenarnya, komputer zaza dah okey dari sebarang masalah penyakit yg kronik. Sebelum ni monitor zaza rosak.. zaza tukar yg lain bukan beli baru ye! zaza ambik dari meja sebelah sana.. tempat tu memang takde org pun. Nak hantar baiki sampai ke harini terperap kat situ je.. whatever! So nak dijadikan citer.. cpu pulak buat hal huhuhu..nasib badan zaza oii. Bukak email dgn fb je yg dapat.. yg lain ke laut semua. Tup2 minggu lepas langsung tak dapat bukak fb.. haaa ambik ko!. [sblm ni mengadu kt kawan ckp apa la fb ni.. patern zaman kuno..org lain ok, aku punya entah apa2.]

Lama jugak la zaza abaikan blog tanpa sebarang update..sedey. Bila kat rumah mood dah malas nak bukak lappy.. sekadar hp kat tangan je hehe.. itupun kalau wssp masuk.

Hari Jumaa lepas.. zaza dapat idea ngeh2. Zaza terpikir satu cpu menyendiri tanpa teman disisi haha. Temannye sebelum ni zaza dah ambik [monitor]. So gigihkan diri pasang sendiri cpu. Alhamdulillah, akhirnya zaza dapat melihat dunia yg sangat luas.. yg paling happy zaza dapat update blog ler hihihi.

Tapi, cpu lama zaza bukan sekadar masalah tu je.. microsoft excel pun sama. Kalau nak guna kena convert bagai. Macam payah je! keje yg senang jadi lambat. Semua dokumen sebelum ni kena convert. Dah jadi satu keje nak kena buat.  


Facebook2 jugak.. janji keje yg di amanahkan semua dah siap.. lepas tu cover2 la erk, jangan depan2 bos buat selamba pulak. Kan tak pasal2 semua kene block ngeee.

nOte : Kalau mood tak ke laut, mau setiap masa i update blog hehe..

4 ulasan:

  1. Cik akak pun sama zaza...kadang up entri..kadang off terus..haha..dah macam suis je kan mood berblog nie...

    BalasPadam
  2. ooowhh..patut ler pun ye...

    BalasPadam
  3. nanti rajin2 update ya :)

    singgah sini - Noob

    BalasPadam
  4. haha..timm tgh kerajinan mnghupdate..ngee..

    BalasPadam