Jumaat, 3 Oktober 2014

Sebulan ketinggalan rupa dah jadi macam ni hehe..


السلام عليكم ورحمة الله

Sebelum zaza lebarkan kata2.. terlebih dahulu zaza nak mohon maaf, bukan kerana sombong atau merajuk tak update blog dan juga terjah blog uols ye!.. tapi kerana sedikit kesalahan kecil iaitu penyakit MALAS hehe.. [ayat tak boleh blaahhhhh..macam ada org kesah kan!]. 

Seingat zaza last update 26 Ogos itu pun citer pasal raya AIDILFITRI yg dah basi hihihi..ni nak raya ADILADHA baru muncul aptb :p so, bermakna sebulan lah zaza ketinggalan dengan citer2 uols yg menarik kan!. Opss sebelum tu, tahniah kepada blogger mimie a.k.a CINTA ITU INDAH dan blogger ciksu a.k.a QASEHNYARANIA kerana kelahiran baby pertama. Selamat perpantang ye!

Malam ni pun entah macam mana terRAJIN pulak on9 lappy terus login hahahaha.. Okey sebelum zaza mengundur diri buat seketika waktu.. zaza selitkan gambar kami yg tersangat lawak-gelojoh-whtevr ngeee!.

muka tak boleh blah!!!!!!!!!!!!!

In Shaa Allah, ada masa jika diizinkan zaza akan kembali aktif berblog macam biasa. 
Kami berdua nak ucap 'SELAMAT HARI RAYA HAJI, SELAMAT HARI RAYA KORBAN, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat uols semua. Pada yg dalam perjalanan balik ke kg halaman atau pun plan esok baru nak balik, zaza doakan semoga perjalanan uols selamat sampai ke kg halaman masing2.



nOte : zaza balik JERAM umah mertua, dekat je pun hihihi..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan