Selasa, 19 Mei 2015

#7 - Ole-Ole Perth


السلام عليكم ورحمة الله



Alhamdulillah, semalam bila 2nd bos masuk office kan, terus bagi zaza ole2 satu kotak [tak tahu apa isi kat dalam] dan jugak key chain dari Perth. Lebar la senyuman kita tau !. Terus bukak kotak tengok Pastries Apple kat dalam.. wow ! menarik ke bambom. Gelojoh betul muahahahaha.. tak sabar nak tunggu sampai rumah. Alang2 zaza dah bukak so zaza bagi sikit dekat kawan untuk merasa pastries jauh import dari Australia. Rezeki kita nak pegi sana tak tau bila lagi kehkeh. Apa pun, zaza nak ucap terima kasih banyak dekat my bos !. Bila lunch hour suami whatsapp nak rehat sama. Apa lagi, terus zaza bawak sekali kotak pastries tu sebab nak suruh dia bawak balik hehe. Sampai kedai makan, zaza bukak try bagi suami rasa.. memang sedap giler ! memula suami cakap zaza macam tak yakin je.. zaza ni bab2 kek ke apa ke kureng sikit. Tapi zaza sendiri rasa mabeles sampai ke hati hahahaha gediks. Serius memang sedap lembut je bila kita gigit masuk ke dalam mulut hehe. Pastris ni rasa dia takde la manis sangat.. manis buah gitu.



nOte : masih selsema lagi.. huhu !



3 ulasan: