Khamis, 14 Mei 2015

REVIEW - Blouse & Sequined Handbag


السلام عليكم ورحمة الله


Selalu dah tengok review org lain pasal beli barang melalui on9. Zaza pun tak ketinggalan membeli secara berhemah hihihi. Macam biasa kalau tak sibuk.. mesti tangan ni rajin je nak terjah nile.com.my ngeeee !. Dalam duk ushar kan, zaza berkenan dengan satu blouse ni, warna dia sedap je mata memandang dah macam warna aiskrim paddle pop hahahahaha. Serius, memang cantik. Harga dia cuma RM31.90 jauh murah dari yg lain dan kualiti kain pun bagus. Kalau korang nak beli cepat2 tau ! sebab blouse pink dark blue ni selalu je sold-out.


montel ni menggayakan blouse saiz 'L' hihihihi..

Perasan tak kat tangan zaza yg mengerlip lip lap tu ? itu la sequined handbag yg zaza beli dari nile jugak hehe. Memang berbaloi beli secara berhemah ni.. kalau korang tengok harga kat luar ada yg jual sampai RM40+ tau !. Tapi zaza beli cuma RM13.90 je, murah sangat. Macam2 korang boleh letak kat dalam tu. Botol susu pun muat hahaha.. tapi agak2 la kan !. Sebelum ni, zaza dah pernah beli kasut, shawl dan handbag. Penghantaran pun memang terbaik. Ada rezeki lebih zaza nak ushar jubah pulak hihihi.


nOte : mudah katanya.. alahai perempuan !.



1 ulasan:

  1. jrang beli kain baju online takut tak sepadan.
    tp bru ni tergoda pastu terbeli tudung. harap harap sepadan la..

    tapi nile ok kan.tgk cik epal, namee roslan suka shopping disana. warna baju pon cntik cntik

    BalasPadam