Selasa, 22 September 2015

Birthday Party Kedua [PART 2] - Bulan April, Mei Dan Jun 2015


السلام عليكم ورحمة الله

Birthday Party untuk kali ke-2 ni dah basi hehe. Tapi zaza nak jugak update !. Berlangsungnya pada 29hb Mei 2015 iaitu kira2, 3 bulan lepas. Ingat lagi tak Kertas Bunga yg kami buat ramai2 tu.. so inilah hasilnya setelah dihias rapi. Tema untuk kali ni MERAH + KUNING dan yg sebelum ni PINK + BIRU.


Gambar yg tertampal kat atas tu merupakan background dalam bilik makan, manakala gambar kat bawah ni pulak background untuk kami bergambar sambil potong kek birthday la la la. Ni lah dia tuan deko yg cantik dan hasil kerja tangan pun cantik !. Ada je idea, kalau zaza mesti pening bila nak fikir bab dekorasi. Mujurlah jugak kami semua ringan tulang walaupun masing2 keras tangan muahahaha. Menjadi jugak akhirnya. Jom cuci mata untuk beberapa keping gambar hehe.





nOte : tunggu sambungan seterusnya ye !



2 ulasan: