Rabu, 30 September 2015

Birthday Party Kedua [PART 4] - Kek Besday Untuk 11 Orang


السلام عليكم ورحمة الله


Haishh.. rajin pulak kita update blog hehe. Okey la tu kan, bila mood rajin tu datang.. so masa ni la kita pulun habis2 story yg lama masih berbaki hikhik. Okey, tak nak citer panjang lebar.. zaza cuma nak share beberapa jenis kek untuk 11 org yg sambut birthday party kedua. Kali ni kami order dari Berrys yg sebelum ni kami order disini.

Mocha Dream Cake


Chocolate Blackforest Cake


Dua kek lagi zaza dah lupa nama hehe. Apapun, semua kek ni sedap ! masing2 siap tapau lagi muahahaha. Kek dari Berrys yg kami order semua ada buah strawberry. Berlainan pulak dengan kek secret recipe, rata2 semua dah tahu kan dengan konsep beliau. Dan kami bertuah sebab dapat makan kek free 4 kali dalam setahun. Wahh ! suka bangat. Macam ler tak boleh beli sendiri ngeeee. Tapi bila kek untuk birthday perasaan ni lain macam sikit kan ! hehe.


KEDAI KEK BERRYS
No. 19, 1 Floor Jalan USJ 10/1E, Subang Jaya, 47610 Petaling Jaya, Malaysia.
Tel : 03-5632 8618, 03-5632 6616 Fax : 03-5632 9618



4 ulasan:

  1. menarik kesemuannya deko kek
    mmg kenyanng kek la kan .hihi

    ppsstt: alright :)
    lega bila selamat sampai.. baru 2 org inform ni..
    lagi 8 org mnti balasan

    BalasPadam
  2. zaza, mana entry baru..
    cepatan update.hihihi
    take care ye

    BalasPadam