Jumaat, 6 November 2015

Iklan Nuffnang Sudah Berlegar


السلام عليكم ورحمة الله

Alhamdulillah, suka sangat sebab bukak je belog pagi tadi sempat tengok iklan nuffnang berlegar2 di atas header, side bar dan juga bawah entri hehe. Setelah sekian lama tuan belog tak nampak iklan nuffnang ni muncul huhu.. ingatkan dah merajuk. Apapun, tuan tanah nak ucap ribuan terima kasih kerana pihak nuffnang sudi bagi BE walaupun tak sehebat mana hihihi.

header & side bar


bawah entri
Oh ye ! sebelum ni kan, kecoh pasal belog tak boleh nak login akaun nuffnang kan ? tuan tanah pun tak terkecuali sama huhu. Ada jugak try apa yg CIK AKAK dan CIK SUE share dekat belog diaorg. Tapi still tak boleh bukak. Terus tuan tanah email dekat ciksue tanya apa masalah yg dihadapi. Alhamdulillah, dapat berita yg memberangsangkan dari ciksue. Ciksue cadangkan supaya kita menggunakan web disebalik apa yg kita guna sebelum ni. Contoh, tuan tanah sebelum ni guna Mozilla so kena bukak chrome. Sebab ciksue pun hadapi masalah yg sama. Akhirnya tuan tanah dapat bukak dengan senyuman yg lebar hehe.. tqsm ! ye dear ciksue.


nOte : harap2 lepas ni nuffnang baik hati bagi BE & CPUV lebih hehe..




4 ulasan:

  1. Cik akak guna google je dik...hihi

    BalasPadam
  2. alhamdulillah
    tp mmg susah nau nkntgk iklan kt header
    ppsstt: suka tgk header zaza. simple but nice..

    BalasPadam
  3. Kita mmng pkai google chrome je.. Hee.. Sometimes update kt fon. Sometimes guna lptop.

    BalasPadam