Khamis, 12 November 2015

Tandatangan Berharga


السلام عليكم ورحمة الله






Petang nak balik baru timbul seketul entri huhu.. tak dapat nak tolong diri sendiri sebab akhir2 ni jari jemari malas je nak taip. Ikutkan story tu memang banyak.. tambah pulak otak pun tak nak bekerjasama hehe.

AWAK !Rama-Rama kita dah pun kena kurung dalam frame huhu. Sekarang dah tak boleh nak angkat sayap sebab terhimpit oleh cermin frame muahahaha !. Apapun, zaza nak ucap ribuan terima kasih kepada opismate sebab sudi hadiahkan 'tandantangan' mereka yg berharga ni untuk birthday girl 2 bulan lepas hehe. Bila sebut berharga tu kan, jadi zaza abadikan dalam frame.

Memula ingat nak buat saiz A3 besar gitu.. eh, ko zah ingat retis ke nak suruh org sign autograph hihi.. tapi, time calibrate birthday tu la jugak baru zaza sibuk nak print rama2.. nak guntingnya lagi dan lepas tu nak kena tampal pulak adoii.. jadi pendek citer zaza buat saiz A4 je hehe jimat tenaga empat kerat.



nOte : mood nak story pasal calibrate birthday dekat opis ke laut lagi huhu..



3 ulasan:

  1. mmg kngan berharga ni
    sama lah kita zaza.. dkt nk cuti sklah sama kot. cikau xda mood nk update sbb xdapat bwa rania petik strawberi. kuikuikui

    BalasPadam
  2. Idea kreatif ni kak.. Kngn terindah..

    BalasPadam