Jumaat, 18 Februari 2011

Bercuti [FRASER HILL]


السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah, pada minggu lepas 11-13hb Februari 2011, kami berenam dating at FRASER HILL, Pahang. Pasangan merpati sejoli iaitu [Nora, Ciko, Sham, Farez, Zaza dan Nizam]. Masing2 masa tu tengah hot couple erti kata belum ada anak lagi hehehe. Mereka2 yg lelaki semua merupakan kawan grop pengakap semasa sekolah dulu. Sampai sekarang mereka masih lagi berhubung rapat antara satu sama lain.


First time zaza pergi sana tau ! memang menyeronokkan. Opss ! terima kashi kepada pasangan Nora dan Ciko kerana menyediakan PINE RESORT untuk kami semua. Memang the best. Sampaikan dalam apertment pun kami tak pasang aircond betapa sejuknya cuaca disini hihihi. Dah macam duduk kat negara omputeh je hihihi.. bila bercakap je mulut keluar asap erk. Bab makan agak mahal sedikit.. biasalah kan, tempat perlancongan. Nak save budget korang boleh masak macam kami kehkeh. Makan pun puasa hati nak banyak mana muahahaha.
 
 
Penuh kamera HP masing2 dengan gambar posing yg over acting hahahaha. Maklum ler entah bila lagi kami akan jejak ke sana lagi. So adanya gambar boleh ler dijadikan kenangan tak gitu? 
 
 



•.¸¸

Tiada ulasan:

Catat Ulasan