Jumaat, 25 Februari 2011

Makan-Makan @Secret Recipe Taipan


السلام عليكم ورحمة الله


TARIKH : 23HB FEBRUARI 2011
MASA : 1.00PM
TEMPAT : SECRET RECIPE TAIPAN


Pertama, zaza nak ucap terima kasih pada bos iaitu Puan Laili sebab invite zaza join sekali. Sebenarnya meraikan perpisahan 2 org staff Gafis. Sedih pulak bila dapat tahu Zana dan Diyah nak berhenti kerja. Mybe rezeki diaorg kat tempat lain. Apapun, zaza doakan semoga perjalanan karier mereka berdua dipermudahkan.


So, sebelum diaorg berhenti.. Puan Laili belanja kami staff perempuan sahaja.




Sob..sob..cedih plak bila 2 org ni menigalkan company ni..apa nak buat, bukan perpisahan yg ku pinta. Tapi terpaksa melakukannya kerana ada tawaran lagi hebat sedang menunggu mereke.hehehe. Apa pun Gud Luck!!..

jom tengok beberapa pic lgi yg aku snap dgn hpone murah aku!!









Best!!..
menikmati pelbagai jenis makanan dan......
MAKARONI kat atas tu aku yg punya!!..hehehe. 
Apa pun thanks uols..:)

Note : Semalam hari terakhir diaorg ber2...sunyi plak opis!




Two Hearts, Two Heart That Beat As one
¸¸.•* Zaza ❤ Nizam *•.¸¸

Tiada ulasan:

Catat Ulasan