Khamis, 10 Februari 2011

Teddy Bear memang comey di hati..


السلام عليكم ورحمة الله


Sape suka teddy bear?. tak kira ler besar ke.. kecik ke.. sedang ke.. hehe. Ofkos la zaza suka sangat dengan teddy bear. Geram gebu je kan.. dapat yg betul2 hah! memang lari jauh2 haha kan tak pasal2 kena telan dengan bear tu kikiki. Ada ke org nak kasi zaza teddy bear erk, ke zaza kena beli sendiri huahuahua.

 Opss, sorry.. ni bukan teddy bear ye ! tapi baby yg sangat cute. Kat bawah ni baru ler teddy bear hehehe.










[gambar ehsan google]



 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan