Selasa, 18 Jun 2013

#4 - Ole-Ole Koh Samui


السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah en. suami telah selamat pulang ke tanahair  malam semalam selama seminggu berada disana. Bekerja sambil makan angin wah! untung tu kan, siap package lagi hehehe. Cemburu jugak iyelah nak ikut tak dapat coz lama tu seminggu.. kadang tu 3minggu huhuhu. Dah la aku dekat opis sorg2 je.. kalau ramai staff confirm aku senyum lebar dapat ikut sekali hahahaha (sibuk je, en.suami mencari rezeki aku pulak nak suka2) apadaaa... Dengar2 citer lepas ni ke Taiwan pulak.. ngeee! Apapun syukur sangat2 en.suami diberi peluang kesana. Murah rezeki en.suami saya :)

Tadaaa!!! pergi sana mesti ada ole2..


nOte : Sesungguhnya berjauhan mengajar kita erti rindu. Betapa seksanya rindu namun, ia tetap jua manis akhirnya tatkalakita bertemu untuk menebus segalanya..


10 ulasan:

  1. fuyo, ole2 dari Thailand. hihi :D
    ikut lah husband pi Taiwan lepas ni. patu beli ole2 utk FD ea :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. FD in shaa allah, best kan dpt gi taiwan :)

      Padam
  2. Balasan
    1. ye KA best kan, merasa tmpt org!

      Padam
  3. wow bestnya...xpelah yg penting igt kat isteri tersayang kan.. :D

    BalasPadam
  4. salam K.Za..

    huhu.. sayangkan isteri tinggal- tinggalkan..
    so sweet... :)

    nk kacang pistachio ckit! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      hehehehe syg sgt2!! kacang tu abg ijam yg suka kikiki

      Padam
  5. waaa..buahtangan..bestnya.. =)
    kalau pergi negara orang, takde buahtangan, rasa tak lengkap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh kan! bkn selalu pun pegi hehe

      Padam