Jumaat, 12 Julai 2013

Jom! aamin kan DOA ini


السلام عليكم ورحمة الله



Semoga tahun ini kita dapat beramal ibadah dengan lebih sempurna.
Syukurlah kerana sekali lagi kita dapat menemui RAMADHAN, bulan yg penuh keberkatan. Semoga kita diberi kekuatan dan kesihatan yg baik oleh ALLAH SWT. 

nOte : Alhamdulillah.. hari ke3 berpuasa


8 ulasan:

  1. amin..

    Nak Kad Raya? Meh singgah sini ^_^ Join jgn x join kalau belum k.. "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuh bru perasan komen ejulz.. nti leh cuba thun dpan hihi

      Padam
  2. Aamiin :) hari ne banyak dugaan betul hehe.

    btw fae dah klik ikan nuff zaza. but i am not sure kalo klik fae tu kena counted in. just takut they only counted clicks from m'sian.

    salam kenal from brunei :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin.. mekasih follow sini.. salam kenal dri zaza juga! btw thank alot klik2 ye :)

      Padam
  3. aamiin :)
    masak apa hari ni zaza. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin..
      hehehe dh lpas rya zaza bru nk balas komen sorry ye ciksu :(

      Padam
  4. Salam K.Za..

    Alhamdulillah..
    selamat berpuasa.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      alhamdulillah.. hihihi sorry!

      Padam