Sabtu, 20 Julai 2013

Segmen Doodle Peplum Raya !


السلام عليكم ورحمة الله



[Detail doodle]
- Corak tudung (pilih corak yang diberi atau cari sendiri) - [#2]
- Baju & kain (sama warna, satu warna sahaja) - [#3BB9FF]
- Lapisan peplum & tali pinggang (sama warna, satu warna sahaja) - [#F75D59]
- Kasut [#736F6E]

Tarikh mula : 18/07/2013
Tarikh tamat : 25/07/2013
Tarikh pemberian doodle : belum ditetapkan

6 ulasan:

  1. salam kak za..
    selamat bersegmen yeee. :)

    BalasPadam
  2. wahhh..selamat bersegmen yer...

    lama xsinggah sini..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih jugak... zaza pun lma xsinggah cik moon punya blog! sejak2 ni xtau nape malas sgt nk tulis en3 huhuhu

      Padam
  3. good luck!

    p/s: zaza, dekat google plus kan.. kalau deno pergi selalu takde link kat wall About.. Apa kata zaza letak link blog kat situ sbb nanti sng deno nak balas jejak komen zaza di blog deno :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih dik..
      #akak xletak kat wall link blog akak letak dekat about! mekasih ye bgitau.. skrg akak dh letak utk adk kesayangan hehe :)

      Padam