Ahad, 16 Mac 2014

#1CPUV Herbal Essence


السلام عليكم ورحمة الله

Setelah sekian lama blog cabuk ni sepi tanpa sebarang update, [sejak2 ni je baru rajin hihi].. apatah lagi nk mendapat CPUV dari pihak Nuffnang. Alhamdulillah, akhirnya untuk bulan Mac 2014 ni dapat juga lah satu dari Herbal Essence. Terima kasih diucapkan kepada pihak Nuffnang di atas pemberian CPUV ini. 



Terima kasih juga kepada rakan2 blogger dan pengujung yg sudi mengisi tabung Nuffnang zaza. Org kata, kalau nak dapat traffic tinggi kena rajin update blog. Saje nak suruh org update tiap2 hari kan, itu yg bagi CPUV hihihi... jangan marah ye!. Nanti kalau nak bagi lagi banyak pun zaza suka hehe.

Tengok tu... peram sampai 2 bulan baru nak dapat huhuhu.. 
Nampaknye lepas ni zaza kena rajin lagi la update blog. Itupun kalau mood rajin datang hahaha.
Kekadang mood kite ni bukan betul sangat! ada hari 'M' ada hari 'R' :)


nOte : saje nak selit gambar lunch tadi hihihi... #nasi goreng daging! 


8 ulasan:

  1. Wah Tahniah ye :) Dah follow blog awk :)

    Mohon follow kembali blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi mekasih.. nti zaza follow ye! tq sudi add :)

      Padam
  2. Balasan
    1. in shaa allah, nnti ada la tu :)

      Padam
  3. salam k.za..
    alhamdulillah..murah rezeki..
    blog cma kering kontang lg..ehe3..

    sdpnye nasi goreng daging..nyum ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma;
      dh lma xdpt bru je timbul hihi.. in shaa allah nnti giliran cma pulak.. #nsi msak sndri mmg sdap muahaha..

      Padam