Isnin, 3 Mac 2014

Ada apa dalam purse anda?


السلام عليكم ورحمة الله


Tajuk bukan main gempak lagi kan! Suspen je hihihi..Uols pun sama hobi tak dengan zaza? [hobi yg tak ada faedah!]. Suka mengumpul resit2 belian kedai or slip bank. [sampai kan ink pada resit tu hilang] tak patut.. tak patut.. sabo je la.

Asal dapat resit beli apa pun mesti zaza campak je dalam purse.. Bukan nak buang terus, dah macam tong sampah!.Mula la kalut bila nak bayar itu ini coz tersilap tarik resit ngeee!!.Jenis degil tak kemana...itu jugak yg dia nak simpan. Sebelum ni, incik suami dah selongkar.. Dia dah buang semua resit2 yg ada dalam purse zaza. Siap kena warning lagi huhuhu... tapi warning manja je.."abg tak mau dah ayg abg simpan semua resit2 ni tau!". Zaza mengangguk kepala tanda isyarat faham.. konon! lepas tu buat lgi hehe..



Okey! so malam ni zaza buang semua resit2 dan ni la hasilnya!. Hihihihi.. sebelum incik suami balik, baik zaza clearkan semua :)


nOte : kalau aku kaya!! kalau aku kaya! hahahahah..


8 ulasan:

  1. salam k.za..
    he3..mase bjg dulu ye suka simpn resit...tp bila dh kwen xde dah...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      okey lah tu.. kza time bujang xde pulak buat camtu.. ni dh kawin lagi teruk hihi..

      Padam
  2. hhahaha
    sep!
    sama la...MG suka jgk kumpul resit
    kadang3 tu resit tau lepas ad lg terselit
    bukan apa, awlnya nk kira2 brape dh klua tp tak jugak
    jdik pekasam dalam walllet..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. MG pon sama erk.. hahahahha! org pompuan camtu la. asal nk check balik apa yg kita beli tup3 lupa daaaahhh...

      Padam
  3. sy kdang kdng ada juga. tp bila tfk dh semak sy buang je.haha

    BalasPadam