Khamis, 28 April 2011

Bukan - - - - -> kejar GLAMOUR

Assalamualaikum..

Petang2 cam gini terasa nak luah isi hati plak..aduuhhh!! 
Aku berbelog hanya untuk suka-suka bukan untuk kejar glamour!!..wahhh!!..ayat tu mcm power je..Bajet macam la ramai sgt yg baca belog aku kan..kan..isshhh..

Tapi kan, xsalah untuk aku terus masih  berbelog selagi idea dan jari jemari ni rajin menaip..so aku punya hati la nak story  apa pun kan..kan..yg penting xde niat jahat nak memburukkan kaum sendiri...tak gitu??

Satu lagi..aku suka bila bukak je belog kawan2..sungguh comel dan kreatif diaorg hiasi diary kecik dia tu..
* macam2 nama belog mereka..
* nak baca pun tenang jerk...
*cerita tu.. xpayah nak bgitau la..mcm2 boleh aku kongsi..
*yg bagi informasi baik pun ada...
* mencuit hati bila diaorg citer tentang anak2 dia...sungguh cute!!!..

bak kata blogger sharing is caring, heheh..

4 ulasan:

  1. hahahahaha..xde maknanya nk kejar glamour kan

    BalasPadam
  2. betul tu faizatul..:)) coz suka2 je.. hehehe

    BalasPadam
  3. glamour??xkemana polpulariti tu..
    saye suka berblog..

    BalasPadam
  4. betul2..yg penting kita heppy!!

    BalasPadam