Rabu, 1 Mei 2013

#1 May Hari Pekerja


السلام عليكم ورحمة الله

1 Mei 2o13 datang lagi. Hari Pekerja di Malaysia disambut pada Rabu bersamaan 2o Jamadil Akhir 1434 H. Selamat bercuti!! pada yg bekerja tu sabar je la ye, make sure c0mpany bayar d0uble kat k0rang semua hihihihi.








Ok... Alhamdulillah aku dapat berkeudara lagi..cewahh!! dah macam Dj radi0 pulak :p
Agak sedey jugak la c0z lama tak update bl0g kesayangan aku ni. Malah nak singgah k0rang punya pun tak dapat :( s0rry ye geng!.. In Shaa Allah... bl0g ini akan berjalan seperti biasa.

nOte : cuti 1 May ni k0rang pergi mana?


14 ulasan: