Sabtu, 11 Mei 2013

Segmen Blogwalking Kita - Kita


السلام عليكم ورحمة الله



nak join klik banner tau!


Segmen tamat pada hari Rabu 15 Mei 2o13


52 ulasan:

  1. balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sama :)
    Hana follow sini
    ^^

    http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  3. Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  4. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu..follow sekali yer..hehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  5. blogwalking here =)
    http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    jemput join segmen ni jugak :D
    http://adf.ly/OEur2

    BalasPadam
  6. salam .
    Semua komen dari segment yg sama.ta je lum join.

    BalasPadam
  7. singgah sni... :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  8. cantik header blog ni ^.< suka suka ! http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html?m=1

    BalasPadam
  9. datang jenjalan dari segmen yang sama. jemputlah bertandang ke blog saya yang tak seberapa :)
    http://dhirastories.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  10. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  11. Dari segmen yang sama..follower ke #157
    http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  12. selamat bersegmen!!!!:)

    BalasPadam
  13. Blogwalking :D

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  14. singgah dari segmen yg sama... :)

    http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  15. jenjalan dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  16. bw here , dari segmen same dear , :)
    http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  17. Salam K.za..
    Selamat bersegmen.. bagus segmen mcm ni..leh tambah ramai kenalan :)

    BalasPadam
  18. melawat peserta segmen :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  19. sggh dari segmen yang sama :)
    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  20. Terima Kasih sebab join "Segmen Blogwalking Kita - Kita"
    Senarai Peserta sudah diupdate! Meh kita blogwalking sesama kita :')
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
    Goodluck! :D

    BalasPadam
  21. Salam dan Hi!! Dari segmen yang sama.. singgah+follow sini kejap ;)

    http://iritzmessages.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam,
      Done follow dear and tQ singgah :)

      Padam
  22. haiii. Blogwalking kat sini . dari segmen sama
    http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam
  23. Hai blogwalking sini dari segmen yang sama :) #162
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    BalasPadam