Sabtu, 14 September 2013

Happy Birthday Zaza [120913]


السلام عليكم ورحمة الله




testing selendang baru hihihihi :)


Terima kasih Ya Allah utk usia yg Engkau berikan kpda isteriku. Terima kasih jga utk setiap rezeki yg Enkau kurniakan kpd isteriku. Terima kasih utk setiap cubaan yg Engkau turunkan. Terima kasih utk bakat dan ilham yg Engkau anugerahkan kpdnya. Sesungguhnya terlalu banyk yg telah Engkau berikan kpdku.. dan terlalu sedikit pengabdianku terhdapMu. Terima kasih Ya Allah kerana Engkau telah kurniakan aku seorg isteri yg cukup tabah dan cekal terhadap perangai aku. aamiin.. aamiin..aamiin.

 "msih tringat smpai skrg dan in shaa Allah smpai bila2.. msa tu sya drjah 5, smpai je kelas bru nk ambk buku kdtangan dlm beg (time ni jdi penolong kelas so kena catat sape yg dtg dan yg xdtg) tiba2 tgk dlm beg tu ada kad & hadiah besday.. terharu sgt2!! than sebak.. mata dah merah2 nak nangis.. serius tharu.. sb sya memng senstf.. thnks along..byak kenangan yg msih trsimpan rapi di ingatan dan saat jari mnaip semua ni masih terbyg kjadian tu.. dah 14 thun ianya berlalu.. tpi bgaikan smlm ianya terjadi..terima kasih byak2.. nie blom lgi bercrita pasal along hantr jam masa sek tenik dulu.. smoga kasih syg kita akan kekal hingga akhir hayat..ateh sentiasa doakan yg terbaik utk along.. :) ** happy birthday along ** 12 september !! september utk kita hihihi..
 ................................................................................

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah s.w.t sbb diberi peluang diri ini utk bernafas dan melihat dunia selama 31 tahun. dah tua rupanya!! hehe

Terima kasih korang!! hope doa dari korang utk aku dimakbulkanNya..
Pagi2 bila baca post korang semua membuatkan daku hiba sangat ! dan paling tersentuh dgn dua kata2 diatas..sumpah mengalir air mataku kerana terlalu heppy coz masih ada insan yg menyayangi diriku.

 Semoga aku semakin kuat melangkah dan meneruskan kehidupan yg semakin mencabar dgn usia baru.. semuanya terindah dan terbaik dalam hidup aku. 

**thanks jugak buat ibuku yg melahirkan anak pompuan yg tersangat cute! hahaha 
**dan jugak utk ayah! yg membesarkan diriku..
**thanks utk suami tercinta.. 
**thanks jugak utk adik, angah/hadar, ateh & atie luv u !!

I love all people around me
I love September !!
I love everything about me..


4 ulasan:

  1. hepi belated besday zaza...moga zaza berbahagia selalu ... tudung harijadi la tu yer...tambah2 cun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih noe! hahaha xde la, tdg bli dgn kwn dri bandung..

      Padam
  2. Salam K.Za..
    hepi besday to you!

    i love too :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam, mekasih cma... luv u jgak!!!!

      Padam