Sabtu, 14 September 2013

Terjumpa benda ni yg masih elok tersimpan rapi.


السلام عليكم ورحمة الله

Hari ni cuti aku tak pegi memana pun.. so, aku mengemas apa yg patut kat bilik store.. 
tetiba terjumpa benda ni yg masih elok tersimpan rapi.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


hehehe.. comey je kan! tahun 99.. masa tu aku baru form 5 kahkahkah!. masa ni en. suami atlit untuk pemilihan suksess bagi daerah Petaling Jaya. Alhamdulillah, now en.suami coach untuk UiTM Puncak Alam/Perdana.

Dan petang tadi, baru je habis tournament untuk Kejohanan Pencak Silat IPT, di UiTM Kelantan. Mereka telah membawa pulang [3 Emas, 1 Perak & 5 Gangsa] peserta seramai 13 org.

Alhamdulillah.. tahniah! korang semua.. yg tidak berjaya tu hope cuba lagi di masa akan datang [Karisma UiTM Dungun]. In Shaa Allah. Jangan putus harapan.


nOte : menunggu sidia pulang ! hehe


8 ulasan:

  1. ooo en suami ahli sukan upanya...bila jumpa benda2 lama mesti bes tengok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. silat je noe! dh pencen dri atlit pun.. itu la best tgok yg kite xpenah tgok hihihi..

      Padam
  2. Salam K.Za..

    ehehe.... jambu betuiiii abg ijam! :p
    alhamdulillah..tahniah2.. :)

    pssssttt...rindu le teww :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam,
      ngeee jambu ker? alhamdulillah..
      memey lor rindu hahaha..

      Padam