Ahad, 15 September 2013

Sepetang bersama family tersayang..


السلام عليكم ورحمة الله

Hmmm.. baru hari ini, aku berkesempatan nak selitkan beberapa keping gambar aku bersama family semasa berada di kG tempoh hari. Nak cakap sibuk tu tak jugak!! tapi, malas bila mood banyak kelautnya huhu.

Kalau korang tengok ada bebudak kecik tu jangan terkejut ye! mereka2 semua tu anak jagaan my mom. Nak ada anak sendiri belum ada rezeki lagi.. in shaa allah. Doa2 kan untuk zaza ye!. 




"Satu-satu sayang ibu.. dua-dua sayang ayah.., tiga-tiga sayang adik-adik.. 123 sayang semuanya!".

nOte : rindu mereka dan sayang mereka ketat2!!






2 ulasan:

  1. Salam K.Za...

    alolo..sweetnye...rindu nk lepak tepi pntai dgn family.. huhu..


    jelessss asi.. :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam..
      hehe memang best lepak tepi pantai angin sempoi2 bahasa.. nk2 ada kekanak rebina haha

      Padam