Khamis, 12 September 2013

Segmen 1st Mama


السلام عليكم ورحمة الله



join klik banner

 A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.                        B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu..                          C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga..                                      D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah.. janji anda join cukup dah..                    E) Letak tajuk 'Segmen 1st Mama'                                                                          F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je..hihi (Takde fb pun takpe)                            G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.
Segmen ini ditutup pada 30hb September 2013. Mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random. Jika penyerteaan kurang dari 30 bloggers, automatik terbatal.


15 ulasan:

  1. Salam K.ZA..
    selamat bersegmen & good luck tau :)

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen. Good luck dear :)

    BalasPadam
  3. salam... dan selamat menjoinkan diri dalam segmen mama yang pertama ni.. salam perkenalan dari mama yer.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih mama.. salam perkenalan jgak dri zaza!

      Padam
  4. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  5. hi dan salam kenal
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini dari segmen yang sama. Jemput ke blog saya pula ya.

    BalasPadam
  7. BW dr


    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  8. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  9. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum...done follow #197..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    BalasPadam
  11. salam.. singgah sini dari segmen yang sama & done folo sini..
    harap sudi singgah & folo http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    >__<

    BalasPadam
  12. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam