Khamis, 7 November 2013

Bitstrips


السلام عليكم ورحمة الله

Bila ada aplikasi BITSTRIPS ni kan, macam best sangat! mana tidaknya.. time boring boleh berdialog sakan dengan kawan fb. Pada siapa yg tidak tahu (pada asalnya aku pun tak tahu hehe), aplikasi Bitstrips ni korang boleh install kat 'Play Store' or 'App Store' bagi pengguna android. Senang je kan.

Memula zaza pun tak advance pasal aplikasi ni.. tengok fb kawan dia ada upload. Ingatkan diaorg lukis wow! giler pandai sebijik sama dgn empunya tuan. haha rupanya aku kena tipu. Apa lagi, aku time tu jugak godek2 search. Dan akhirnya...... ni dia bitstrips aku yg bertudung ayu hehe.


korang cari identiti diri sendiri... then barulah dapat hasil. sama tak? hahaha 

ni bekas opismate zaza.. nama dia Diana. orgnya pun memang happy go lucky je! 

hahh.. yg nurse comey ni namanya lely, kwn baik zaza. Kepala dia giler2 kan! terbahak2 zaza baca.. ngeee!! (sblm ni zaza tak jumpa cari tudung hehe baru belajar katakan)

Yang paling geram! bitstrips en.suami ni.. mana taknya boleh dia perli zaza main candy crush hahahaha. dah la time tu betul2 tengah pening level :p



nOte :  baru malam ni ada mood nak berblog huhu.. tak tahu la sampai bila pulak :(

9 ulasan:

  1. dkt fb,instagram mmg penuh owg dok buat appps ni

    BalasPadam
  2. ya..sana sini org buat applikasi nie..

    BalasPadam
  3. app ne makin mendapat tempat di hati pengguna :)

    BalasPadam
  4. tu laa tgk kat fb..zaza pon dah terjebak gak ye..hehehehe

    BalasPadam
  5. salam k.za..

    hehehe.. cma pun sengeh2 jer baca caption tu..
    kuikuikui.. :p

    BalasPadam
  6. serius malas nk install ...hhehehe...siap kena sindir tu...

    BalasPadam
  7. sekali layan syok gak.
    kena perli yg tak menahan tu.hihi

    BalasPadam