Jumaat, 15 November 2013

Terasa rindu pulak dekat diaorg ni..


السلام عليكم ورحمة الله


Macam Comey je.. macam cantik je... hihihi. tapi, memang comey pun 2 beradik ni. Manis je tengok keakraban mereka berdua dah macam pasangan kekasih pulak. Si abg zaza panggil Boy a.k.a faizal dan si adik pulak kakak a.k.a jehan. Boy umurnya 12 tahun dan jehan pulak 10 tahun. Orgnya kecik je hihihi.



Mereka berdua ni anak kepada kawan en.suami. Dah lama mereka tak datang lepak rumah. Terasa rindu pulak. Mybe sebab en.suami selalu ost kot!. Mereka ni dah macam anak angkat kami. Biasanya mereka kalau time cuti sek or hari minggu selalu jugak tido rumah dan yg rajinnya si boy lah. Maklumlah rumah kami pun tak jauh mana pun cuma berlainan court je hehe..



Boy ni nampak je macam ganas! tapi hati taman tau... kena tegur sikit dah menangis. Tapi kan, boy ni cepat je redanya..datang2 kat en.suami lentok baring tepi hahaha.. Dan si jehan pulak mulut memang tak henti bercakap.. ada je cerita yg nak dibualkan. Jehan walaupun baru form 5 tapi matang mcam org dewasa. 
Suka dengan telatah mereka berdua. :)


nOte : In Shaa Allah, doakan kami juga semoga cepat mendapat zuriat. Aamiin.


4 ulasan:

  1. alolo sweetnya
    in shaa ALLAH
    sama sama kita doakan k

    BalasPadam
    Balasan
    1. terhibur ciksu bila ada diaorg ni.... macam2 ragam dgr diaorg berceloteh hehe... in shaa allah..nti rezeki kita pulak..

      Padam
  2. Salam K.Za..
    hehe..mcm comel jer.. mcm cute jer..
    suka tgk pic last berempat tu..
    insyaAllah..cma sentiasa doakan buat rakan2 cma semoga dimurahkan rezeki :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      sweet kan! tgah praktik hihihi
      mekasih doakan kami :)

      Padam