Jumaat, 1 November 2013

Keropok Goreng homemade by mom


السلام عليكم ورحمة الله

Mata belum mengantuk lagi... hehe
Sedar tak sedar pagi ni dah masuk 1hb November! 
Sekejap je dah nak akhir tahun 2013 kan?


Sebenarnya zaza saje je update gambo keropok ni... 
my mom buat sendiri malam tadi.
Serius! sedapp sangat2..tapi mak zaza buat untuk makan2 family je.

Tapi zaza sedey!!
Time zaza balik mak taknak pulak buat huhuhu.. 
Keropok memang pebret kesukaan zaza. 
Adik zaza saje je post gambar ni kan! hmmmm...


Tak apa lah, dapat tengok gambar pun dah kenyang! muahahahaha..
Nasib baik balik kG minggu lepas zaza sempat beli keropok. hihihihi

nOte : Sini mana nak dapat sagu buat keropok?

7 ulasan:

  1. sedapnye kopok lekor..nyummy..buat sndiri lg puas hati ;)

    BalasPadam
  2. Lamanya tak makan keropok lekor . Malam nih wajib beli dekat pasar malam . Huhu ♥

    BalasPadam
  3. salam k.za..
    amoih homemade..sedap tuu
    sagu buat kepok? huhu..tak tau la mana ada jual..

    BalasPadam
  4. noe mmg la x tau camne nk buat kopok ni..biasa makan jer... :)...rajinnya mak zaza

    BalasPadam