Rabu, 13 November 2013

Mereka sangat sporting habis..


السلام عليكم ورحمة الله

Citer pasal Golf ye..
Hari minggu macam biasa kalau ada tournament mesti zaza tak lepaskan peluang.
Tapi, area2 KL dengan Selangor je tau! luar negeri or negara memang tak la. 
Siapa lah daku kan! hahahaha...


Yang paling bestnya, zaza bertuah coz dapat bergambar kenangan dengan Golfer Mr. Masaru Takahashi 
(Japan) wins PGM MIDF KLGCC Master pada hari ahad baru2 ni. Tahniah diucapkan. Zaza berterima kasih jugak kepada Mr. Pasamet Pye Pogemnerd (Thailand) yg sporting habis hihihi.


nOte : sebelum ni tgok diaorg kat tibi je kan..


7 ulasan:

  1. jeles i tau...Masaru tu nampak cute... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah noe..buka cute je..hansome lagi ngeee!!!

      Padam
  2. wow berjinak jinak dgn golf ke pn zaza :-)
    terbaek la

    BalasPadam
  3. Salam singgah petang sambil membaca!

    BalasPadam
  4. salam K.Za..
    wah..curlassss mak jah men golf..
    haha.. cma nk pegang kayu golf tu pun tak reti..
    ensem gak pemain jepun tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      kza pon bru nk beljar muahahaha... mmg ensem cma! auwwww

      Padam