Selasa, 26 November 2013

Fatimah dah pun bersalin.. Alhamdulillah


السلام عليكم ورحمة الله

Merahnya mak ngah! hehe... tetap maintain ayu ko erk! berseri2 walapaun time ni dah masuk 7bln lebih.
Alhamdulillah sahabat opismate zaza, Fatimah selamat lahirkan baby ke-2 girl jugak pada 20112013 jam 9.45 malam seberat 2.97kg. Tahniah zaza ucapkan. Tarikh pun cantik je.. 



Fatimah bersalin Hospital Temerloh, Pahang. Sebab dia memang asal org Pahang. Anak pertama dulu pun bersalin di Pahang juga. Senang terus berpantang di kg halaman..


Bila tengok baby yg baru lahir..memang geram teramat sangat! Mana taknya, dengan gebu comey..rasa nak peluk cium je hehe. Nak2 tengok time baby ni tido macam best je.. macam sedap je hihihi.. 


Sama tak? sama tak? baby ni bukan kembar ye!.. sebelah kiri si kakak dan sebelah kanan si adik. Time dia dua2 baru dilahirkan.. ffress kuar oven panas2 hihi. Tak sabar nak tunggu ibu dia habis pantang hehe.


ital Hah.. ni da si kakak yg comey bernama PUTERI HAYFA FIRZANA dah pun berumur 2 tahun. Lepas ni, kakak kena jaga adik baik2 ye!.. jangan nakal2 dengan adik dan sayang adik ketat2. [nama adik zaza tak tahu lagi, nanti zaza update semula okey.] *update : PUTERI HANA LIYANA


nOte :ingatkan cuti sek ni musim org kawin.. rupanya ramai pulak org bersalin hehe. Anugerah terindah. Alhamdulillah.



10 ulasan: