Khamis, 26 Februari 2015

Orang demam nak makan ini rupanya...


السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah.. org demam nak makan ni rupanya hihihi. Masing2 malas nak keluar beli makan tenghari kat luar semalam so ambik ringkas kami pesan MCD je. Musim panas sekarang ni yg teramat panas memang lagi ler malas kami nak keluar ke sana sini huhuhu. Hari ke3 demam zaza rasa okey la sikit dari semalam. Selsema dah hilang alhamdulillah sangat2 !.. cuma arini ada batuk2 pulak. Padahal kat kg seminggu elok je bersuka ria hihihihi. Takkan demam rindu kot ! baru je jupe muahahahaha.



Ingat makan burger habis ler kan.. hahahaha sampai bawak balik kat rumah !. Save makan malam kehkeh, zaza makan burger je lagipun suami dah pesan tak payah masak lebih2 sb dia balik lambat. Apa lagi dapur malam tadi memang tak berasap hihihi. Nak2 badan tak berapa nak sihat sepenuh huhuhu.



nOte : masih datang opis walau batuk.. selsema.. sb baru je cuti 2 hari lepas.. kecuali zaza betul2 tak boleh bangun baru zaza akan ambik MC sekian.



4 ulasan:

  1. memang panas malas rasa nak kuar lunch..petang semalam puchong hujan sekejap..
    lega skit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la.. sini ptg nak blik baru ujan hihihi.. syukur sgt !

      Padam
  2. taste org demam ni lain mcm kan. .

    BalasPadam
    Balasan
    1. muahahahaha... payah taste bebukan kan ciksu.

      Padam