Selasa, 24 Mac 2015

Movie [Chappie] & Outing Bersama Kak Leina


السلام عليكم ورحمة الله


Sabtu minggu lepas aktiviti bersosial bersama Kak Leina dan dua org anaknya at Aeon Big dan juga Subang Parade. Alhamdulillah. Plannya dah lama nak lepak sama2 tapi memasing sibuk so keadaan tak mengizinkan. Walaupun sekejap je dapat jumpa sebab Kak Leina ada hal pulak petangnya tapi zaza dah happy sangat. Maklum ler dah lama kot kami tak keluar sama2. Dua org anaknya pun dah semakin besar.. si kakak tingkatan satu dan si adik pulak darjah empat. Dua2 anak dara hehe.. tengoklah ibunya pulak !, maintain cantik je. 


Sampai je sana, kami isi perut dulu masing2 sebab memang time lunch hour hihi. Kitaorg makan kat foodcourt je. Bila dah kenyang baru la boleh nak pusing2 satu mall tu. Di sebabkan Aeon Big dan Subang Parade bersebelahan je.. kami melencong pulak ke Subang Parade. Hari minggu macam biasa ler, memang ramai org. Snap gambar sekali dua baru kami gerak balik. Alhamdulillah, rezeki zaza.. suami Kak Leina, Abg Fadzil tolong hantarkan sampai ke rumah hihihi. In Shaa ALLAH, ada rezeki ada masa kita jumpa lagi.




Farah Azliana [kakak] & Farihah Azira [adik]


********************************************************************************


Pada hari Ahadnya pulak, zaza luangkan masa bersama suami. Pagi2 lagi kami ke Pasar Karat, Shah Alam. Kebetulan barang basah dan habis stok. Dan di sebelah petangnya kami ke Subang Parade.. memang itu tempat kami dating hihihi. Kami layan movie Chappie iaitu robot berperasaan seperti manusia. Sangat tersentuh bila adanya robot ciptaan manusia mempunyai hati dan perasaan serta bijak bertindak. Lepas habis je tengok wayang kami pusing2 sambil cuci mata hehe. Ingat memula nak terus balik ke rumah, boleh pulak pergi D.I.Y, The 19 Mall USJ hahahaha terlajak sikit dari rumah. Bukannya nak beli apa pun, ushar2 je lebih tapi boleh terselit jugak dua tiga barang ngeee!!. Penutup acara, kami lepak minum kopi, kopi la sangat kan ! padahal HOT COKLAT kuikui.


tengah tunggu pizza RM5 boleh pulak sidia snap gambar kita yg termenung jauh hihihi

happynya dia dapat minum hot chocolate


nOte : Alhamdulillah, tenghari tadi dapat makan free ayam KFC. Tqsm !. 


2 ulasan:

  1. penuh xtvt
    x pernah tlepas k subang parade..

    mcm best j movie tu
    sokmo da kengkonon nk usha usha je pastu ad ajugak yg terbekenan kan. x ambil kang menyesal baik ambil.puas hati. kan..

    dapnya hot coklat..

    lupa nak tnya besar tak pasar karat kt shah Alam tu haa. start buka koi brpa ?

    yg kl awal pagi dh on

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. biasalah tu !
      *zaza pegi kul 7 dah bukak ciksu..

      Padam