Jumaat, 24 Julai 2015

Duit Raya RM22.20


السلام عليكم ورحمة الله



Salam Jumaat ! semoga kita semua dalam rahmat ALLAH S.W.T. Aamiin. Selamat Hari Raya Puasa Enam kepada yg meraikannya hari ni dan kepada yg masih berpuasa sunat tu, selamat berpuasa.


Eh, duit raya dari siapa pulak ni ? dan untuk siapa ?. Duit raya RM22.20 tu sebenarnya untuk iolss bukan untuk siapa2 hehehe.. nasib 2220 kalau 2222 lagi cantik nombornya kan hihihi. Apapun syukur alhamdulillah.. tua2 macam ni pun masih ada org yg sudi hulur duit raya. Cas 'gst' ke dua puluh sen tu ? muahahaha. Duit raya ni zaza dapat awal2 lagi iaitu 2 hari sebelum nak raya.. dapat pun time nak balik kg. Tapi si pemberi ni suruh zaza bukak time pagi raya.. zaza ingatkan dia sekadar main2 je.. rupanya betul2 ada duit kat dalam sampul raya. Mekasih banyak2 yer abam #tuanjohnkaizzer !.


nOte : mood masih nak raya lagi.. tapi suami pulak ost ngeeeee!!



16 ulasan:

  1. syioknya dapat duit raya..
    selamat hari raya zaza..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi syokkk habis kak.. selamat hari raya jugak!

      Padam
  2. wahhh dapat duit raya!!! bestnya!!! rindu nak dapat duit raya...he he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sangka dapat thun ni hehehe.. zaza pun rindu giler kot !

      Padam
  3. wahhh nak duit raya kak zaza. hahah :P

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. itu pasal.. memula rasa sampul ingat de duit syiling je

      Padam
  5. Selamat Hari Raya dear.. rare la siap ada 20sen..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya jugak dear.. memang rare hihihi

      Padam
  6. untunglah kak dapat duit raya lagi tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi itu la dear.. terharu pun ada

      Padam
  7. Waa.. Bestnya kak dpt duit raya.. Saya pn dpt bnyk juga.. Tlng pegangkn tuk zara.. Hehe.. Dh slmat masuk buku pun.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah mama zahra lagi masyukkk hehehe..

      Padam