Jumaat, 31 Julai 2015

Merah + Biru = Pink Itulah Kami


السلام عليكم ورحمة الله


Hari Jumaat ni takde story best sangat.. cuma tadi lepas lunch, kepala kami giler2 dah mai nak selfie hehe.  Gambar ni fresh lagi tau ! dari HP kak arifah terus masuk whatsapp group then haahh kat blog ni. Boleh pulak adik manis kecik molek nurul ni, ngam dengan kami 3 org makcik2 kehkeh. Layan je la dik nurul.. janji kita tak kacau org kan ?. Adik nurul ni sebenarnya baru je praktikal.. tak lama pun pertengahan bulan 11 abis lah dia . Alaa 3 bulan je pun.. janji dapat ilmu dan jugak masyukkk ! hihihi. Lepas ni mesti nurul terngiang2 rindu kat makcik2 ni hahahaha.


nOte : perut lapar lagi acaner ? tadi dah mam huhuhu..

2 ulasan: