Jumaat, 10 Julai 2015

Exercise Dengan Ular Sawa Darah


السلام عليكم ورحمة الله



Uiksss.. berat weh exercise dengan #ularsawadarah ni muahahahaha. Muka tak boleh blahh ! konon control tak geli kan, ambik ko ular tu dah nak melular ke lain.. dah ler berat. 1st time tau, zaza pegang ular sawa sebesar ni itu yg excited hihihi. Permulaan nak pegang tu memang la geli geleman dibuatnya, tapi kuatkan hati nak pegang jugak ular tu.. nak merasa macam mana bila dapat pegang. Akhirnya zaza berjaya jugak hehe. Kawan zaza fail sebab perasaan geli mendalam sangat dia simpan kehkeh.
 
 
Mesti pelik macam mana ular ni ada kat opis kan, hehe. Sebenarnya, opismate lelaki yg bawakan ular ni.. dia kena pindah site dekat PD, itu yg dia bawak sekali ular kesayangan dia sebab dia datang nak ambik barang. Ular ni umur baru 2 tahun setengah, badan kemain besar. Tuan dia cakap, ular ni makan arnab besar 2 ekor untuk sebulan.. makkk aiiihh patut ler gemok. Zaza pegang pun rasa nak jatuh sebab dia tak duduk diam tambah pulak dengan perasaan takut ngeeee.
 
 
 
nOte : ada jemputan berbuka puasa arini..syukur alhamdulillah.


4 ulasan:

  1. Beraninya.. Naik meremang tengok ni pun..hihi. Saya memang surrender awal2 la nak pegang.. Ular kecik pun tak berani agaknya.. Penakut sikit..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. berani gitu je la.. sb pkir bkn senang nk pegang ular free ni hehehe.. ular kecik tak tau camne berani ke idak.. hahahaha

      Padam
  2. mak aii
    berani nya zaza
    cayalah
    saya pernah pgg ular sawa batik sekali di langkawi ular sawa albino di melaka.puas tarik tangan bagi lapik segala. geli.tp nk juga pgg hihihi

    BalasPadam