Rabu, 26 Ogos 2015

Happy Birthday ANGAH


السلام عليكم ورحمة الله


Semalam 25 Ogos birthday adik zaza, angah iaitu mama kepada arissa. Eh, memang angah sorg je pun yg lahir bulan Kemerdekaan. Kami lagi 3 org bulan September hari Malaysia hehe. Memula zaza ingat nak lukis gambar tapi tangan takde seni jadi org lidi. Lepas tu nak record suara konon nak nyanyi la kan untuk adik tersayang, tapi kuar pulak suara katak hihihi. So zaza taip seikhlas hati kat blog ni haha.
 
Di kesempatan ini, along ingin mengucapkan 'Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran'. Semoga angah diberikan kesihatan yg baik. Sentiasa berbahagia bersama insan2 yg disayangi. Anak yg solehah buat ayah dan mak serta isteri dan mama yg bertanggungjawab dan penyayang. Doa seorang kakak kepada adiknya sentiasa mengiringi perjalanan hidupmu. In Shaa ALLAH. 


tepek sekali gambar arissa.. kan nanti nangis sebab gambar mama dia pulak lebih2 kat blog maklong hihi



2 ulasan:

  1. dua dua comey.
    hiduung angah tu..

    happy belated besday.
    kim salam dkt mama n anaak ye :)

    BalasPadam