Isnin, 10 Ogos 2015

Sabtu Minggu Lepas


السلام عليكم ورحمة الله


Sabtu minggu lepas suami zaza baru je balik dari ost kat Perak. Suami pergi pada hari raya ke4 selama 2 minggu kat sana. Jadinya, bila suami dah balik.. dia ajak kita keluar layan movie hehe. Suka la kan, sebelum ni terperap je kat rumah.. balik keje pun terus balik rumah takde nak merayau sorg diri. Ahad minggu lepas kami ke Subang Parade. Dah sampai sana terus ke kaunter tiket.. beli siap2. Ikutkan hati nak tengok citer Mission Impossible, tapi suami dah beli tiket Ant-Man. Bila dah habis tengok.. citer 'abg semut' ni rupanya best jugak.. tak rugi la kalau uolls tengok.  




Lepas layan movie, macam biasalah perut pulak mintak di isi.. so kami ke Nando's. Nando's ni kira menu wajib kami bila ke Subang Parade. Maklum lah, suami memang hantu ayam Nando's ni huhu.. dengan zaza pun bersubahat sama hehe. Series ! ayam ni memang sedap.. nak lagi sedap bila kita mintak sekor muahahaha. Tapi takde la kami belasah tiap2 hari.. mau bankrup wehhh !.


nOte : mood tengah sibuk sebenarnya..



6 ulasan:

  1. Ant-Man best kelakar giler kan hahaha
    Mission Impossible pun best jugak tapi lagi suka aksi dalam Mission Impossible 4
    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2015/07/diy-kad-kahwin.html

    Terima Kasih (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye kelakar hihihi.. huhuhu kita memang suka tom cruise

      Padam
    2. Melting terus tgk abe tom belakon kwang3~

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. mmg sodap bedal kan nak nak kalau tgh lapar.dh tu lps tgk movie plak.mmg layan la, kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye la ciksu.. tgah lapar kalau boleh pinggan pun nak telah muahahaha..

      Padam