Isnin, 22 Oktober 2012

Kisah Hujung Minggu


السلام عليكم ورحمة الله



Jika hari ni ALLAH memberi kebahagiaan, maka jangan lupa bersyukur dengan menambah ketaatan kepadaNya. Sedar tak sedar, hari ni dah Isnin rupanya.. selamat kembali bekerja !.
 
Kisah hujung minggu yg tak berapa nak hebat sangat kan. Bila ada kat rumah, rasa dunia zaza yg punya hehe. Hari minggu la boleh rest puas dan tak bererti zaza selaku isteri tak buat keje rumah tau !. Itu memang dah tanggungjawab isteri. Part paling best.. bila semua keje2 rumah dah siap sepenuhnya. Cuma nak tunggu suami balik makan je. Maklum lah suami kena keje hari minggu.. sabar je lah hehe. Alaaa rumah sepah macam mana sangat.. anak pun takde lagi buat masa ni. Kami berdua je lah yg tukang sepah. Zaza la kan, bila semua keje dah selesai.. kalau citer kat tv best memang layan tapi, kalau takde yg best jadi hantu tido muahahaha. 
 
Nak ajak suami keluar dia keje pulak.. nak keluar sensorg macam malas pulak. Nak tak nak, lepak je lah kat rumah. Lagipun, cuaca sekarang ni tak menentu.. kadang petang hujan.


4 ulasan:

  1. Surirumah mmg xlari dari dr mengemas umah dan melakukan segala keja.. cuti pun mcm x cuti.. hehehe..

    mm musim ujan.. sejukkkk :)

    BalasPadam
  2. tapi seronok jdi surirumah dan jugak surisuami..hahahah

    BalasPadam
  3. moon yg bujang pon xlepas dari tgjawab dalam rumah.. kena mengemas, memasak utk adik2, cuci toilet..semua benda laa..

    musim hujan..syok duk rumah.. boleh buat taik mata.. hehehe

    BalasPadam
  4. betul tu moon.. maklum la kita kan pompuan.. so semestinya tngjwb kita...

    memang seronok!!

    BalasPadam