Isnin, 15 Oktober 2012

:.. Mekap Pengantin ..:

السلام عليكم ورحمة الله

Jeles aku bila tengok gambar2 kawin! hahaha rasa nak sanding sekali lagi.. aci tak?? bila kita diandam bagaikan puteri raja memang seronok kan? nak itu ini pun ada org tolong ambikkan..hihihi tapi, bila dah abis sanding tu, jangan harap la semua kita yg kena buat...padam muka!

Ehh... apesal pulak tetiba bercakap pasal kawin ni hah!
nak cakap tak ada angin, aku rasa ada..sb skrg ni time ujan je..hihihihi
saje aku nak share dgn korang semua, aku ada seorg kawan zaman sekolah menengah dulu (kat kg. la) tak sangka rezeki dia ke arah saloon kecantikan a.k.a mekapkan org.. tak kira la sanding ke, tunang ke, nikah ke, semua kategori mekap la dia sapu..hihihi jangan marah jank.

Ni beberapa keping gambar hasil kerja air tangan kawanku sorg... comey kan??







Kalau lau dulu dia dah berjinak2 time aku kawin confirm aku book dia..hehe


ini la orgnya...orgnya pun comey je.. manis lagi..:)

nOte : suka tengok org lawo2..geram!!! (sumber gmbr fb)


6 ulasan:

  1. waahhhhhh berbeza sgt.. pandai dia mekapkan....

    BalasPadam
  2. cantik! mmg patut jadi mak andam.. orgnye pun sweet :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cma itu la,mak andam memang kena sweet hehe..

      Padam
  3. salam,boleh sy tau sape yg mekap ni?
    cntik sgt

    BalasPadam
  4. hi zaza, bley tak bg contact no kwn awk ni? or kwn awk ader blog, fb, instagram x? cantik sgt dia mekap kan pengantin2 ni,,

    BalasPadam