Khamis, 27 November 2014

Diaries Bellezza "Invitation to collaborate with ZALORA Malaysia"


السلام عليكم ورحمة الله


Minggu lepas zaza tergangga kejap bila dapat email dari pihak ZALORA Malaysia. Pelik jugak macam ZALORA ada terdengar perbualan kami sebelum ni ngeee. Sebab dua hari lepas, akak opismate baru je beli kasut dari ZALORA. Berbaloi harga murah giler, lepas tu penhgantaran pun sekejap je. So zaza excited giler nak shoping kat ZALORA ni.  Paling terkejut tetiba pulak dapat "Invitation to collaborate with ZALORA Malaysia". Rezeki dah datang kan, so terima dengan hati yg terbuka ahaksss!..





Disini zaza kena buat entri dan sebagai token penghargaan dari pihak ZALORA akan bagi kita voucher. Jumlah voucher yg zaza dapat sebanyak RM100. Banyak tu!! korang pun mesti tak terkecuali jugak kan, dan ada yg dah dapat dari tahun lepas lagi. Cuma zaza je yg ketinggalan sikit hehe. 


Alhamdulillah.. baru je beberapa hari zaza post mengenai khidmat review produk untuk letak artikel bagi pihak ZALORA. baca siniZaza ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak ZALORA yg Awesom sudi menjemput zaza!!


nOte : Ingat nk shoping untuk suami hehe.. suprise!


2 ulasan:

  1. Shopping sakan lettew...he he he he

    BalasPadam
  2. hihihih sakan ler sgt kan! pening nk pilih giler dah rasa :p

    BalasPadam