Khamis, 13 November 2014

Gambar Arissa tengah leka bermain..



السلام عليكم ورحمة الله

Kenapa org melayu selfie sambil muncungkan mulut?
Sebab, omputeh selfie cakap 'CHEESE' tapi melayu cakap 'KEJUUU' muahahaha..
Ehh, Arissa cheese ke kejuu??


Alhamdulillah, dah besar anak sedara mak long sorg ni #NurZaraArissa.
3hb November baru ni, cukup 10 bulan umur arissa dan semalam baru je pegi klinik timbang berat. 
Alamak! arissa dah 10kg laa.. nak kena diet ke tak ni? hehe..


Rutin harian arissa macam ni ler.. bangun pagi mama dia akan siapkan arissa baju comey.. ikatkan rambut dan sepit sekali. Dulu masa baby boleh lah arissa pakai headband tapi sekarang dah tak boleh sebab kepala besar sangat hahahaha. Mama arissa ni jenis kemas dan pembersih orgnya.. tengoklah, arissa main kat rumah pun sentiasa nampak comey.


Tapi sebelum arissa main, mama arissa akan pastikan arissa makan kenyang2 dulu.. baru ada tenaga kan? hihi.. untung arissa sebab mama sentiasa ada untuk temankan bermain. Buat masa ni, mama arissa suri rumah sepenuh masa. Doakan mama arissa dapat keje ye! 
 
Terubat rindu mak long bila tengok gambar2 serta video arissa yg mama arissa send melalui fb, whatsp. Sekejap je membesar dengan sihat. Hari2 mak long mesti msg mama arissa nak tahu perkembagan arissa. Kalau tak tengok gambar arissa memang tak sah. Nak peluk cium jauh sangat. Nanti arissa tunggu mak long dengan pak long balik kg ye.. bila tu tak janji lagi hehe. Ada rezeki In Shaa Allah. Sekarang ni pak long bz sangat dengan keje. Sabar ye arissa!! [arissa ke mak long yg kena sabar ni?] :p

Arissa dengan mama tersayang

nOte : sekarang dah pandai nak gigit org sb gigi dah tumbuh banyak cuma jalan je belum boleh lagi.. Mak long doakan arissa cepat2 jalan ye..Muaahhhh!!


2 ulasan:

  1. Comelnya arissa.. Nti nk bli kolam pastu buh bebola bnyk2 cmtu la tuk zahra main.. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu mimie.. takde la brg mainan bersepah hehe.. lagipun selesa dia bermain dalam tu sorg2 hihi..

      Padam