Selasa, 18 November 2014

Jualan Gudang COSWAY jom kita serbu..



السلام عليكم ورحمة الله


Tarikh : 28hb - 30hb November 2014
Masa : 10.30 pagi - 6.00 petang
Bertempat : Lot 766, Jalan Subang 4, Off Persiaran Subang, Sg. Penaga Industrial Park, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.
--------------------------------------------

Jom! sape2 yg dah bergaji time ni boleh la datang ramai2.. yg tak bergaji pun boleh je datang tapi kena kuat semangat la yer.. kan meleleh pulak air liur tu keluar hihihi. 


Bukan main bersemangat lagi zaza snap gambar banner di atas tu hehe.. tadi masa nak pegi lunch ternampak pulak banner ni tergantung kat pokok  itu yg excited lebih. Tiap2 tahun memang kami suami isteri tunggu benda alah ni [JUALAN GUDANG COSWAY] kehkeh. Itu pun sebab rumah kami berdekatan.. kalau jauh hmm angkat kaki je la. Bulan Jun baru ni dah melepas.. Masalah macam biasa la bila hujung bulan 'tak bergaji lagi'. Bulan November ni pun sama adoiii macam mne ni? Kalau buat awal2 bulan kan best!. Untung la bagi2 org yg dah bergaji kan :p
[Rak tingkat RM30] - [Kasut RM10] - [Set Periuk RM80] - [Perfume RM8]

Barang2 ni semua Jualan Gudang Cosway untuk tahun lepas punya. Ini je yg dapat kami pancing. 
Rambang mata tu tak payah nak citer la kan.. kalau boleh semua benda kami nak sapu. 
Bahaya org macam kami berdua ni muahahaha.


  
nOte : Alhamdulillah, kenyang makan tengahari tadi. #rezekiAllah.

8 ulasan:

  1. macam menarik ni, ada sesuatu yang Farah nak cari...hew hew hew... thanks for sharing dear...

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la kak farah.. jom2 jangan ketinggalan hehe..

      Padam
  2. Balasan
    1. mmg berbaloi2 mcm buah lemon yg bertimbun2 muahaha

      Padam
  3. set periuk tu ciksu tergoda.

    besynya.tapi mcm jauh je nak.ke sana.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. bkn takat set periuk je ciksu.. kalau pegi mcm2 set lagi tergoda hihi..

      Padam
    2. laaa melepas ler nmpak nyer...uhukuhuk... ada pengalaman masa jualan tengah tahun hari tu, giler mmbeli lagi klau poket tengah penuh. Tunggulh bila plak jualan akhir tahun tpi dah trlepas rupanya ingat diaorg buat bulan Disember. Anak2 siap simpan duit belanja sekolah sbb nk bli mainan masa jualan akhir tahun ni....keciwalh nmpaknya kene tungggu 2015 lh plak

      Padam
    3. lorr sian pulak.. zaza tahun pun pasal banner tergantung kat pokok depan opis. kalau tak mmg terlepas jugak nampaknya.. brg mainan mmg giler murah2.. kesian anak2.. in shaa allah, mana tahu nanti rezeki 2015.. try tgah thun..biasa ada buat jugak.

      Padam