Selasa, 20 Januari 2015

Movie [Blackhat] Outing Bersama Juz


السلام عليكم ورحمة الله



Pada hari Ahad lepas.. kami ke Leisure Mall Cheras. Amboi kemain jauh berjalan sampai nun disana hehe. Sebenarnya, Sabtu malam tu kami tido rumah Juz, kawan suami.. so itu yg terlajak ke sana hihihi. First time tau! zaza jejak kaki kat situ hahaha maklumlah, sebelum ni asyik ke Subang Parade je. Dekat subang ni pun dah berapa banyak pilihan mall cuma duit je nak kena banyak ngeee.


Okey, sampai sana time makan tengahari kira langkah kaki kanan la hehe. Apalagi, kami terus meluru ke Nando's iaitu salah satu makanan pebret kami laki bini.. tapi takde la nak balun hari2 ayam tu kehkeh. Kami pergi berempat [zaza, suami dan juz bersama anaknya]. Paling best Nando's kat sini tak semak sangat mybe kedai dia besar kot. Nak menjamu selera pun tenang je cuma kedengaran lagu2 yg dipasang..sambil makan sambil feeling muahaha.
 


Hahahaha.. paling gediks bila aksi zaza yg entah apa2 kan!. Org lain tak makan dek saman okey.. zaza je yg giler seflie buwekkk!. Apapun, zaza nak ucap terima kasih pada Juz sebab belanja kami berdua makan serta bagi kami tumpang tido hehe. Pada suami, terima kasih jugak sebab luangkan masa berharga dekat isteri awak sorg ni. Hari Sabtu pun awak dah bawak pegi jalan2 siap package layan movie Blackhat hehe.


nOte : bila dapat luangkan masa dengan org tersayang memang happy'.

 

10 ulasan:

  1. Bestnya..lama dah tak ke nando's rasanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhhh gitu.. zaza, alhamdulillah..

      Padam
  2. Balasan
    1. alhamdulillah.. itu la yui, smoga murah rezeki org tu..

      Padam
  3. blom try nandos lagi ni... selalu kalo g mana2 nampak nandos..ramai je org...tu yg payah nak masuk..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaza pulak pantang nampak nando's memang jeling je mata ni hihihi.

      Padam
  4. tak pernah jenjalan area cheras lagi
    mcm best j zaza
    ppsstt: zaza apam tu mmg sedap.ciksu guna resepi cik mat gebu ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaza pun sb rumah kawan kat situ.. kalau tak mmg tak smpai jugak rasanya..
      *owhhhhh best tu ciksu.. ada masa zaza nak try la.. nampak mcm senang je resepi dia. tpi pengukus pulak takde huhuhu..sabo je la.

      Padam