Jumaat, 9 Januari 2015

Makan Besar Memang Meriah..


السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah, rezeki kami tengahari tadi dapat makan KFC free.. ehhh, bukan saje2 KFC nak bagi free ye!!. Sebenarnya duit dari hasil jual Cartridge baru2 ni. So disini, kami separate untuk dua kumpulan.. satu kami budak2 opis dan satu lagi untuk budak2 site. Kira adil sama2 dapat merasa walau pun sikit sorg. Kami pilih time rehat sebab masa agak panjang dari jam 12.30 tenghari sehingga 2.30 petang perghhh!!! lama tu. Untuk budak site nanti.. diaorg akan order time diaorg balik opis nanti. Kalau terus order mau tak sedap ayam KFC tu huhu kesian pulak kat diorg dah la balik penat2 bagi pulak makanan yg sejuk lemau hehehe. 


Jom layan gambar kami yg gediksss!!!







Mesti muka tiga org ni yg terlebih muahahaha..selfie je memanjang. Apapun, zaza nak ucap ribuan terima kasih sudi invite makan sekali ramai2 tadi. Nanti ada rezeki lebih jangan lupa jemput lagi tau!. Zaza sayang korang semua acecehhhh ayat bodek. Dan yg penting, zaza dapat tapau lagi erk!. Alhamdulillah.



nOte : kepada yg cuti esok.. selamat bercuti ye! dan kepada yg kena keja jangan malas2 hehe.



10 ulasan:

  1. salam ziarah
    makan ramai ramai memang sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam kak ina.. mekasih ye..
      itu la sekali sekala mkn mcm ni mmg seronok :)

      Padam
  2. Selamat tahun baru zaza...lama sis x terjah sini...bess la dapat makan besar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat kembali cik akak :)
      ada masa singgah je hihihi.. kalau dpt selalu lagi bertambah senonok muahahaha..

      Padam
  3. Balasan
    1. sedap2..memang sedap hehehe.. mkn kan!

      Padam
  4. wahhh bestnyer makan kfc ramai2...

    BalasPadam
  5. Bestnye bella... KFC tu... Nak sket..
    Papaglamz singgah dan follow bella.
    Jom terjah Papaglamz.
    www.papaglamz.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihi... makan mmg sedap papa :)
      nanti singgah ye.. opss! tq follow skli

      Padam