Isnin, 19 Januari 2015

Kebersihan dan kekemasan meja


السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah, dah kenyang makan tenghari tadi. 
Selamat menyambung keje bagi yg bekerja, jangan nak malas2 ye!. 


Tersenyum puas melihat bunga yg cantik dengan pelbagai warna walaupun ianya 'plastik' hehe.
Kebersihan dan kekemasan meja bukan saja mampu memikat pancaindera.
Namun, akan memberi ketenangan jiwa apabila kita nak memulakan tugas tak gitu?.


Sebenarnya, bunga ni baru je beli semalam kat Daiso, Leisure Mall Cheras.. hihihi.
Itu yg terlajak rajin pengubahsuaian meja.. sb zaza ni jenis 'tak boleh tengok'.
Ada je benda2 yg nak diubah erti kata beralih tempat kehkeh.
Janji... tuan empunya happy! :)



nOte : kebersihan haruslah di jaga tak kira tempat.. :)
 


8 ulasan:

  1. kemas meja awak.. mama punya meja berterabur, semak bijik mata..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah mama.. selagi boleh kemas hehe.. tpi time semak sabar je la

      Padam
  2. wahh kemas je meja zaza.. klu mun...mmg berterabur aje..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaaaa mun, time free boleh ler kemas hihihi.. kalau time bzzz mmg semak jugak

      Padam
  3. meja yang kemas juga dapat menenangkan minda...xdelah rasa serabut saje...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu shaila.. baru ada mood nak buat keje hehe

      Padam
  4. rajin zaza kemas meja selalu...kalau saya, kejap je kemasnya ataupun time rehat dan balik...selain tu, nak cari pen pon susah...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. muahahahaha... seronok bila meja kemas. nak cari barang pun senang je.. in shaa allah, smoga meja ni kemas selalu kan mama :)

      Padam