Khamis, 8 Januari 2015

Part 2 : Rumah TokMa..Celebrate Birthday


السلام عليكم ورحمة الله


Nur Zara Arissa tetap dihati maklong hehe.. sorry ye, minggu ni kisah si kecik ni je. Rasa memang tak puas menatap gambar2 si kecik sorg ni. Okey, selepas celebrate birthday kat rumah nenek [sebelah mama] arissa baru2 ni.. sekali lagi arissa potong kek dan kali ni kat rumah tokma [sebelah papa] arissa pulak. Wah!! kemain seronok budak kecik ni dua kali you, dia dapat kek hihi. Opss, kek ni tajaan sepenuh dari Neksuma [nenek saudara arissa].



ehhh tenung2 kek tu macam dah geram.. tak sabar ke dik?

amboii.. dah pandai selfie ye!!comey je tersipu malu kat atas kerusi khas kehkeh..

alhamdulillah.. semangat potong kek tu.. fokus2!! hehe..

Bila dah ada cucu sorg ni, mana2 belah semua teruja. Nak2 family yg kecik lagilah excited bila ahli family bertambah. Family sebelah papa arissa dua beradik je [maklong dan papa] dan sebelah mama arissa pulak empat org adik beradik kesemuanya gegel hehe. Lagilah bertuah arissa sebab ramai makcik2 melayan kerenah dia. Dan yg paling happy ofkos la kedua2 belah nenak dan atok kan? alhamdulillah. Nak tunggu kazen arissa [anak maklong sendiri] kena sabar ye.. In Shaa Allah, berkat doa kami suami isteri serta org sekeliling agar diberi zuriat secepat yg mungkin. Aamiin.


nOte : Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakkal..In Shaa Allah.




4 ulasan: