Jumaat, 2 Januari 2015

Muhd Naim [100115]


السلام عليكم ورحمة الله


Sedih arr.. akan kehilangan opismate walaupun baru dua tahun lebih berkhidmat disini dengan kami semua. Naim last kerja pada 10hb Januari 2015 ni, dah rezeki dia untuk tahun baru di tempat kerja lain. Apapun, kami mendoakan yg terbaik untuk Mr. Naim. Tadi tengahari kami serahkan bungkusan hadiah yg tak seberapa nilainya untuk beliau. Harap naim suka dengan pemberian kami.



So lepas ni, takde la tukang ambik gambar kami lagi muahahahaha. Pada 7hb January 2015 [Rabu] akan diadakan majlis makan2 a.k.a perpisahan sempena menghargai pekerja yg telah berkhidmat dengan company. Majlis tersebut akan diadakan di Empire Shopping Gallery, Subang @ Italiannies Restaurant.


nOte : persahabatan tetap diteruskan walaupun berlainan opis kehkeh.. internet kan dihujung jari :p

 


14 ulasan:

  1. Salam K.Za...
    Selamat tahun baru juga buat akak.. :)
    Tahniah utk naim..semoga murah rezeki selalu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam cma, mekasih bgi pihak naim. In Shaa Allah.

      Padam
  2. Balasan
    1. yup! betul tu yui.. In Shaa Allah :)

      Padam
  3. sedey kn bila setiap pertemuan pasti ada perpisahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la ciksu.. sedey, tpi kita sbgai kawan mendoakan yg terbaik utk dia. In Shaa Allah :)

      Padam
  4. Insyaallah pasti akan ada pertemuan kembali. Dan pasti berjumpa dengan kawan yang baru. Zaza jemputlah menjengah ke blog saya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu dear.. smoga dia bertemu kawan2 baru dan kawan2 lama tak dilupakan kehkeh. In Shaa Allah. Tq ye singgah sini.. nanti zaza terjah pulak hihihihi. salam perkenalan :)

      Padam
  5. InsyaAllah didoakan akan persahabatan terus berkekalan..semuanya dihujung jari kan..mudah..

    BalasPadam
  6. jom singgah http://vitaminsihatmommyzila.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan.
    Semoga persahabatn itu berkekalan.

    BalasPadam