Jumaat, 1 Mac 2013

Happy Birthday Aazadishah Iskandar [290213]


السلام عليكم ورحمة الله


Siapa yg lahir pada tarik Lompat ? iaitu 29hb Februari ?
Org yg lahir pada tahun ni mesti unik kan hihihi..
Tapi dalam kalender 4 tahun sekali kan ? 
Korang pilih je samada 28 Februari @ 1 Mac.. tapi boleh ke?
Banyak persoalan daaa..

Anway, siapa yg menyambut hari kelahiran mahupun hari istimewa..
SELAMAT MENYAMBUT dengan gembira.
Oh ye, my anak kupu2 [anak sepupu].. Iskandar lahir pada tahun lompat.

"Tak payah happy birthday sangat laa ke iskandar, dia 29hb hahahaha.. sian ke dia"
Tetiba dapat message dari adik zaza hahaha malu je.. 



nOte : ada ke org kawin tahun lompat ?

6 ulasan:

  1. Hapi besday ya..Azad..
    Yalah ksian org yg lahir thn lompat nie.. tp xpelah blh pinjam 1/3 utk raikannya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks kak.. zaza pun xpaham lgi pasal thun lompat ni :(

      Padam
  2. Salam k.za..
    huhu..sampai skrg cma kpnpius cane nk raikan besday tahun lompat ni.. :P

    nyway, sanah helwah ye buat beliau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      sama la kiteee !! thanks a lot

      Padam
  3. hehehe... cian ye.. xpe.. wish juga happy birthday buat azad.... :)

    BalasPadam