Selasa, 19 Mac 2013

:..Jemput Minum Petang..:


السلام عليكم ورحمة الله




Ujan je lapar! lapar je mesti alasan ujan..hahaha
Tak pikir panjang... terus turun ke pantry bancuh air mil0 yg tak berapa nak menjadi mil0 hihihihi..
terlebih creamer dan mil0 pulak terkurang! whatever...
yg penting selamat untuk diminum... kalau ada r0ti sedap jugak cicah mil0 kan..
jemput minum semua... U0lss tengah minum jugak ke?..


nOte :  plan nak j0gging masih tergendala lagi..


10 ulasan:

  1. eh boleh pula milo tak bape milo eh? hehe. takpe, janji ada rasa milo tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe ye la FD, xnampak air milo pun!
      tpi sedap sb xmanis! :)

      Padam
  2. biskut cecah milo!!!!perghhh!!sedap...huhuhuhh!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terangkat kan! tpi sayang biskut xde...ngeee

      Padam
  3. deno kalau minum milo, tak campur apa2.. buat milo kosong je.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. oooo... bagus erk deno... tpi xcampur apapun rasa sedap jugak kan!

      Padam
  4. salam kak za..
    heheh.. cma tgh minum milo... milo ais lemak berkrim ni..nak? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma, ooo sedap tu! ais2 ni time betul2 dahaga baru leh minum hehe

      Padam